In Memoriam Concert 2020

Juist nu het leven wordt beperkt, voelen we onmacht. Willen wij u steunen en de mogelijkheid geven om stil te staan bij de herinnering. En is de meerwaarde om het In Memoriam Concert te houden nog waardevoller dan ooit daarvoor.

 
Herinneringen koesteren
 
Elk jaar houdt Schrijen voor de nabestaanden voor wie zij in de periode van oktober vorig jaar tot oktober dit jaar een uitvaart hebben verzorgd een In Memoriam Concert. Omdat het concert al jaren erg gewaardeerd wordt door de nabestaanden gaan ze ook dit jaar een concert voor u verzorgen.
Helaas kunnen ze dit jaar i.v.m. het Coronavirus niemand persoonlijk uitnodigen, maar kunt u het concert volgen via een livestream.
 
Het concert vindt plaats op zondag 8 november 2020 om 14.30 uur.
 
U kunt zich aanmelden via de website: www.schrijen.com.
Dit kan tot en met woensdag 4 november 2020.
 
Als u op de website het formulier invult ontvangt u een persoonlijke code om de livestream te kunnen volgen. Deze code kan eenmalig gebruikt worden en kan niet worden doorgestuurd.
Het meekijken op de livestream is beperkt tot 500 mensen, dus heeft een partner, kind, kleinkind of mede zuster/broeder voorrang op het ontvangen van een code ten opzichte van overige familieleden of kennissen. Overige familieleden of kennissen kunnen zich wel aanmelden, maar worden dan geplaatst op een reservelijst. U krijgt dan van op donderdag 5 november 2020 of vrijdag 6 november 2020 een email of u mee kunt kijken met de livestream.
Het concert wordt georganiseerd door Schrijen, afscheid en herinnering. www.schrijen.com. Tel. 0485-521111.