In het Barretje0486 van Jolanda te gast John Heckathorn

Afgelopen maand zijn de lijstrekkers van het Land van Cuijk te gast in het praatprogramma ‘Barretje 0486’ van Jolanda Linders. Deze week te gast 50Plus lijsttrekker John Heckathorn in dit programma bij Omroep Land van Cuijk.

In de maanden september, oktober en november is het Barretje 0486 gevuld met politieke leiders van de partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. De lijsstrekkers die meestrijden voor zetels in de nieuwe Gemeente Land van Cuijk worden onderworpen aan bijzondere levensvragen van gastvrouw Jolanda Linders. 

De in Ohio geboren John Heckathorn is via allerlei omzwervingen terecht gekomen in zijn geliefde Landhorst. Aanvankelijk als militair bij de Airforce in Soesterberg en vervolgens naar veel andere locaties in de wereld. De laatste 9 jaar is John actief in de politiek en wil graag na de gemeenteraadsverkiezingen in de raad van de nieuwe Gemeente Land van Cuijk namens zijn partij 50Plus Land van Cuijk.

John zegt zelf dat hij een goed leven heeft gehad met zijn gezin en wil nu vooral iets teruggeven aan de maatschappij. Ondanks dat het niet altijd prettig is als je zichtbaar bent als publiek figuur. Over zijn slechte eigenschappen is Heckathorn eerlijk. Hij was als sporter altijd een ‘echte winnaar’ en kon niet tegen zijn verlies. Die eigenschap is blijvend, ‘ook in de politiek wil ik winnen’, aldus de lijstrekker

De aflevering van Jolanda wordt deze week vanaf maandag 15 november uitgezonden in de uitzendcarrousel van Omroep Land van Cuijk en Lokale Omroep Mill en is de negende aflevering van een serie met lijstrekkers in het Land van Cuijk.

Meer weten of in contact komen met de redactie van het programma kan via jolanda@0486tv.nl

Het programma is o.a. te volgen via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475, en streaming via de website: www.omroeplandvancuijk.nl. Programma gemist? Kijk dan op www.0486tv.nl