Huub Stapel met ‘Alleen Familie’ (Try-out) in Myllesweerd

Zaterdagavond 5 november staat Huub Stapel in Theater Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Dit met een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie. Tickets kosten 27,50 inclusief consumptie en zijn af te halen bij de balie van Myllesweerd of zonder extra kosten online te bestellen via www.myllesweerd.nl.

Huub Stapel is terug. De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde, en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Want wie is er niet groot mee geworden? Familie is overal. En dan is er ook nog schoonfamilie, stieffamilie, pleegfamilie, adoptiefamilie, oranjefamilie en de grootste familie van Nederland.

Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt u, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens.

Zie voor meer informatie en het actuele aanbod aan theatershows, films en diverse activiteiten en evenementen in Myllesweerd de website www.myllesweerd.nl 

Bron: Omroep Land van Cuijk

Geplaatst door: Hans Graat