Hét optochtje van de Gemeente Land van Cuijk bij Omroep Land van Cuijk!

Zondag 14 februari om 14.00 uur is bij Omroep Land van Cuijk de grote gemeentelijke carnavalsoptocht te zien! Uit alle vier de voormalige gemeenten van het Land van Cuijk zijn al opgaven binnen. Voor deze miniatuuroptocht worden door de deelnemers wagentjes gebouwd van maximaal 40 cm lang. 

Het belooft ook een prachtige optocht te worden. De afgelopen dagen komen de eerste foto’s en filmpjes naar de organisatie van wagentjes die al af zijn. Waar de voorbeelden van de organisatie uit LEGO en K`NeX bestonden zien we dat er flink geknutseld is. Met kippengaas, papier, hout en heel wat andere materialen worden prachtige creaties gemaakt.

Het initiatief voor dit optochtje lag bij De Klotstèkers uit Wilbertoord, de Bellebloazers uit Rijkevoort en d’n Uutloat uit St. Anthonis. Ondertussen doen er echter al van verschillende andere carnavalsverenigingen zelf ook prinsenwagens mee.  De grootste groep deelnemers op dit moment zijn echter de gezinnen!

Heerlijk tijdens de lockdown samen een wagentje knutselen. Wie nog mee wil doen kan zich opgeven tot en met 23 januari. Meer informatie vind je op www.debellebloazers.nl