DE36STE! Het Kuukse elfkroegetocht-bordspel in no-time uitverkocht 

Carnaval is al een tijdje afgelast, maar de 36ste Kuukse elfkroegetocht gaat tóch door! In de zoektocht naar een alternatief voor de komende carnavalsdinsdag heeft de Commissie Kuukse elfkroegetocht de laatste maanden een uniek bordspel ontwikkeld: DE36STE! 

Meteen uitverkocht 

Zaterdag 23 januari bleek het spel bij de lancering een groot succes. De 333 exemplaren (á 33,33 euro) waren binnen een paar uur waren allemaal uitverkocht. De Commissie Kuukse elfkroegetocht is trots op dit succes en onderzoekt de mogelijkheden van een extra oplage. Liefhebbers kunnen al wel een exemplaar reserveren. 

Een uniek bordspel 

Tijdens de 36ste editie kom je dus niet naar het centrum van Cuijk, maar haal je de grootste kroegentocht van Nederland in huis. Je ‘rolschaatst’ met vrienden of familie thuis aan de keukentafel – uiteraard met inachtneming van de geldende coronaregels – langs de elf kroegen. Daarbij passeer je op het bordspel ook de podia, de muntenkassa’s en de hindernissen voor wedstrijdrijders. 

Niet voor watjes 

Tijdens het spel beleef je je een volledige elfkroegetocht, drink je je drankjes en krijg je uiteraard ook een stempelkaart om je nek. Maar, alleen voor de winnaars is er een felbegeerde onderscheiding! Net als de vorige 35 keer is deze elfkroegetocht niet voor watjes, maar voor pure helden. 

Van kerk tot schuimbak 

DE36STE! zet Kuuk op de kaart. Om het zo echt mogelijk te laten lijken, kom je op het bordspel de elf kroegen, de pleinen, straten en andere gebouwen van Cuijk tot in detail tegen. Het startschot is, als altijd, bij de kerk. Het einde gaat, na een heroïsche tocht, via de beruchte Muur van Toebes en de Schuimkraag.

Collectors-item 

Als gezegd: net voor het versturen van dit persbericht was de eerste druk al uitverkocht. De komende dagen laten we via onze socials weten of en wanneer er een tweede druk komt. Reserveren kan via: https://de36ste.nl/pages/de-2e-druk. 

De eerste 333 exemplaren worden geleverd voor dinsdag 16 februari (de dag van de oorspronkelijke 36ste editie).