Havana Weekend op Kasteel Tongelaar

Heren, zet je hoed maar op en dames trek je mooiste jurk aan. In het weekend van 17 tot 19 juli kun je dineren in Cubaanse stijl op de mooie binnenplaats van Kasteel Tongelaar tijden ‘Havana Weekend’.

7-gangen tapa’s menu

De keukenbrigade onder leiding van Chefkok Hans van der Steijn heeft zich laten inspireren door de Spaans-Zuid Amerikaanse keuken en daar een 7-gangen tapa’s menu op bedacht. Gerechten die voorbij komen deze avond zijn o.a. Sopa de Feijão Branco, een Portugese blanke soep uit Rio de Janeiro, duivelse kipspiesjes met een salsa van ananas en mini taco’s met een twist van de Chef. De tapa’s worden geserveerd aan gedekte tafeltjes op de binnenplaats. Naast de Cubaans geïnspireerde gerechtjes is er een Cocktailbar met Mojito’s, Cuba Libre’s, zomerbiertjes én serveren ze een goeie sigaar (voor de liefhebber). 

Wereldmuziek van La Bande Dessinée

Het akoestische trio La Bande Dessinée, afgekort LBD, zorgt met hun wereldmuziek voor de zomerse sfeer. Met 2 gitaren en een set kwastjes op drum spelen Haike, Willie en Marc oude jazz, tango’s en Braziliaanse Bossanova. Ook andere werelddelen zoals Afrika en het oude Europa komen aan bod en eigen werk. Hier en daar vertellen ze er nog een passend verhaaltje bij ook. De verzameling liedjes lijken op het eerste oog niets met elkaar te maken te hebben. Maar vanaf het moment dat je jezelf onderdompelt in het warme geluid ontdek je dat ’t klopt. Verwacht geen klakkeloos nagespeelde nummers, LBD stopt haar liedjes liever in een geheel eigen verpakking. Hun repertoire laat zich lezen als een muzikaal prentenboek: La Bande Dessinée. 

Reserveren

U kunt reserveren voor ‘Havana Weekend’ op vrijdag 17 juli, zaterdag 18 juli of zondag 19 juli 2020. De prijs voor het 7-gangen tapa’s menu is € 36,50 per persoon (exclusief drankjes). Binnenkomst vanaf 18:00 uur, het diner start om 18:30 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur. Naborrelen mag natuurlijk ook. Reserveren kan via een mailtje naar Emil: info@smaakmakersmill.nl

Hasta la vista!