gryphus vierlingsbeek PAASWANDELING EN CONCERT BJ’S SPRING REVERB zondag 17 april

Zat iedereen afgelopen kerst nog te knorren in lockdown, vandaag de dag is spring in the air. En daarom heeft Gryphus te Vierlingsbeek zijn kerstprogramma verschoven naar pasen: de kerstwandeling wordt een paaswandeling en het kerstconcert van BJ Baartmans is omgedoopt tot een paasconcert.

Op zondag 17 april, eerste paasdag, start Gryphus met een paaswandeling. En dat komt goed uit want met die enorme paasbrunch in de maag is het de hoogste tijd voor een beetje beweging. Een uurtje of twee rondstiefelen in het ontluikende voorjaar. En als beloning is er weer eten: aspergesoep! En daarna heerlijke muziek! Inschrijven voor de paaswandeling kan vanaf 14.00 uur in Gryphus gelegen aan de Grotestraat 18a in Vierlingsbeek. Het inschrijfgeld bedraagt 3,00 euro.

Na de paaswandeling is het tijd voor hét paasconcert van BJ Baartmans. BJ neemt voor dit paasconcert een speciaal samengestelde band mee: BJ’s Spring Reverb. Een vijfsterrenensemble! Zonder drummer maar met prachtige stemmen en snaren!

Zangeressen Rieany Janssen en Chantal Wessels, BJ Baartmans (zang, gitaar, mandoline, dobro), Jan Hendriks (gitaar, bas) en Eric Devries (zang, gitaar) brengen een mix van americana, folk, country en bluesklassiekers. Vaak meerstemmig en met tintelend snarenwerk uitgevoerde covers van onder andere Dolly Parton, The Band, John Prine, Steve Earle, Lucinda Williams, Bob Dylan en Gram Parsons. Aanstekelijke muziek met een bitterzoet randje.

BJ’s Spring Reverb start om 17.00 uur. De entree voor dit unieke paasconcert is helemaal gratis. Gryphus ligt aan de Grotestraat 18a te Vierlingsbeek. Meer informatie over de paaswandeling en het concert van BJ’s Spring Reverb is te vinden op www.gryphus.nl.