Groot succes voor Amicitia : DE PROMS op z’n Langenboms!

Afgelopen weekend was het eindelijk zo ver: de Proms op z’n Langenboms. Maandenlang is hier naartoe geleefd met veel bloed zweet en tranen. Het resultaat: twee keer een bomvolle Wis /Misse, gevuld met enthousiast publiek.

De reacties na afloop waren geweldig! Mensen waren onder de indruk van de muziek, maar ook van de gehele entourage. Het gepresenteerde muziekprogramma was gevarieerd: van het klassieke werk ‘Vivo Per Lei’ van Andrea Bocelli naar ‘Soldiers On’ van Di-rect, ‘Think’ van Aretha Franklin naar de meezinger ‘Sweet Caroline’ van Neil Diamond. En we hadden een primeur : voor de eerste keer werkte we met een interactief projectiedoek met beelden van snelle auto’s van de ‘Formule 1’, maar ook ‘Elvis’ en ‘Doe Maar’ kwamen voorbij. Met het nummer ‘Proosten’ van Guus Meeuwis sloten we het concert af. Hierna volgde nog een after party met de Langenbombarriemakers, de jeugdband van Amcitia. Het feest ging door tot in de kleine uurtjes.Wij bedanken alle vrijwilligers van binnen maar ook van buiten de vereniging, die super hard gewerkt hebben om het allemaal mogelijk te maken. Daarnaast bedanken we onze muzikale leiders, John Derks, dirigent van het orkest en Marcel van Wensen, dirigent van de slagwerkgroep,  de zangeressen Maike Manon Damen en Debby van Hal, Esther van Schijndel en Marieke Bardoel, zanger Bouke Slaats, Theo Josemanders en Ward Arts. Tevens bedanken we de geweldige dansgroep van Chantal van de Water, die met hun spetterende optreden de  hele show helemaal compleet hebben gemaakt. Het geluid werd verzorgd door Hafasonic, de lichttechniek door Visionlight Productions en de interactieve beelden door VIIB Media. Wij bedanken hen voor hun prettige samenwerking. Tot slot bedanken we ook alle sponsoren die ons geholpen hebben om de Proms op z’n Langenboms te realiseren.

Terugkijkend kunnen we stellen dat de helft van Langenboom, betrokken is geweest bij deze productie. Ofwel als muzikant, of als vrijwilliger of als sponsor, dan wel als bezoeker van het concert. Conclusie: Muziek verbroedert en brengt samen. Wij zullen nog lang nagenieten van de PROMS op z’n Langboms! 

We zien u graag weer bij ons volgende concert!