GROOT DICTEE VAN SINT ANTHONIS

Doe via de tv of online mee met het Groot Dictee!

Op dinsdag 14 december wordt om 19.30 uur het Groot Dictee van Sint Anthonis uitgezonden op Omroep Land van Cuijk. Taalliefhebbers kunnen hun energie steken in een pittig dictee, traditiegetrouw geschreven door Piet Vloet. Een dictee waarin stil gestaan wordt bij het afscheid van de zelfstandige gemeente Sint Anthonis. Het dictee wordt voorgelezen door wethouder Huub Bellemakers en Piet Verhoeven.

Tot dinsdag 14 december kunnen alle (oud)inwoners van de gemeente Sint Anthonis een dicteeschrift ophalen bij de balie van Bibliotheek Sint Anthonis. Het dicteeschrift is ook te downloaden via de website https://www.biblioplus.nl/ontspanning_en_inspiratie/dictee-sint-anthonis.html

Uiteraard gaan we uit van sportieve deelname. Spieken of controleren wordt niet gewaardeerd. Deelnemers krijgen twee kansen: op woensdag 15 december wordt het dictee op Omroep Land van Cuijk nog een keer herhaald!

Alle deelnemers hebben tot 17 december de tijd om hun dicteeschrift in te leveren bij de Bibliotheek in Oelbroeck of op te sturen. Vermeld daarbij wel uw naam, adres en telefoonnummer! Voor de winnaar staat de Ibis klaar, gemaakt door een leerling van het Metameer aan de Stevenbeekseweg. De prijswinnaars van de eerste, tweede en derde prijs krijgen persoonlijk bericht en worden op 21 december bekend gemaakt.

www.biblioplus.nl/dictee