Sinds deze week is PC Repair Cuijk, een onderneming die mensen helpt met computervraagstukken, gestart met een nieuw initiatief; korte uitleg video’s die helpen met eenvoudige digitale oplossingen.

Ik krijg zeer regelmatig de vraag van klanten hoe ze zelf een backup kunnen maken of hoe ze een goede virusscanner moeten installeren. Het leek me een goede service om de inwoners van het Land van Cuijk te helpen aan de hand van korte, eenvoudige en begrijpelijke video’s met uitleg.

Xavier Grol, initatiefnemer en eigenaar van PC Repair Cuijk brengt deze nieuwe video’s niet per toeval nu online. Hij lanceerde onlangs zijn nieuwe website, waar deze video’s bekeken kunnen worden. Hij voegt toe: “Ik merk juist in deze Corona-tijd dat vooral oudere mensen heel afhankelijk zijn van hun computer. Een deel van hun sociale leven bestaat digitaal nu de contactmomenten zo ingeperkt zijn. Ik hoop met mijn bedrijf en deze video’s ook een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren.”

Xavier helpt ouderen, maar is ook voor beschikbaar voor advies, reparatie, installatie van hard- en software voor particulieren en zakelijke klanten. “Ik werk kleinschalig en persoonlijk, omdat ik denk dat er behoefte is aan een betrouwbaar adres voor persoonlijke zaken als computerproblemen.

De uitlegvideo’s zijn terug te vinden op www.pc-repair-cuijk.nl
Voor meer informatie kan men persoonlijk contact opnemen met Xavier Grol via nummer 06 – 50 62 04 71