Gratis Masterclass Walking with toppers bij FAST Academy

SINT ANTHONIS
Zondag 15 mei, 13.00 – 15.00 uur, Activiahal

Volleyballers in de leeftijd van dertien tot en met zeventien jaar krijgen de gelegenheid een masterclass volleybal te volgen onder leiding van hoog gekwalificeerde trainers en speelsters uit de Eredivisie. FAST Academy houdt op zondag 15 mei van toptrainer Rudi Kun-Kuti de masterclass Walking with toppers. De trainingen zijn er voor de leeftijdsgroepen <13, <15 en <17. 

 

Eén van de doelstellingen van FAST is om aan regionale deskundigheidsbevordering te doen, waardoor onze collega-verenigingen in de regio kunnen profiteren van de expertise die aanwezig is bij FAST. Tevens kunnen geïnteresseerde kinderen kennis maken met FAST Academy en zich oriënteren of het volgen van extra trainingen naast die bij de eigen vereniging voor hen een mogelijke optie is.
 
Naast jeugdopleider bij uitstek Rudi Kun-Kuti en zijn reguliere assistent-trainers José van den Boom en Isis Neeskens (D1 Activia) zes eredivisiespeelsters van FAST hun medewerking verlenen aan deze masterclass. Een zeldzame kans om dicht bij huis te trainen met de top van het Nederlandse volleybal ligt binnen handbereik.
 
Tijdens de Masterclass komen de onderwerpen onderarms pass/serve, bovenhands spelen, bovenhands serve, sprong-floater en sprong serve en aanval aan bod.  De laatste 40 minuten worden besteed aan spelvormen waarbij het accent ligt op de vier eerder behandelde technische onderdelen, zodat het geleerde direct in de praktijk kan worden toegepast.
 
FAST Academy nodigt jone volleyballers uit aanwezig te zijn op zondag 15 mei in de Activiahal in Sint Anthonis. De gratis Masterclass voor de leeftijdsgroepen <13, <15 en <17 jaar duurt van 13.00 tot 15.00 uur (met een mogelijke uitloop van 30 minuten.