Graafse biercafé voor ‘één uurtje vooraf’ een radiostudio!

Gravenaar Peter Linders gaat zijn radioshow ‘de Avondclub Carnavals editie’ uitzenden vanuit Café Oud Grave.

Voor de 4e keer staat het populaire radioprogramma ‘De Avondclub’ van programmamaker Peter Linders in het teken van carnaval. Het radioprogramma is al 3 jaar iedere vrijdag en zaterdag te beluisteren tussen 18:00 en 19:00 uur bij Omroep Land van Cuijk. 

Vorig jaar was de carnavals formatie ‘CV de Kappotte Kachels’ nog te gast in de thuisstudio van Linders. Met hun hit ‘Ik schup ze allemaal weer terug over de Maas’ was er veel hilariteit in het programma. En dat smaakte naar meer aldus de programmamaker. 

Dit jaar pakt hij met zijn team groots uit door de uitzending te doen in Biercafé Oud Grave. De nieuwe uitbater Ed Linnenbank vind het allemaal wel prima en faciliteert de radioshow van harte. Artiesten zoals Jungletime ft. Johan Vlemmix, feestzanger René Fortens en Gerrie Fransen van Geer & Peer komen hun optredens verzorgen in het radioprogramma. ‘Het wordt een gezellige boel, muzieksamensteller Martijn Tap zoekt passende carnavals krakers daarbij en columnist Christan Leenders is live te zien en horen met een speciale carnavals column in onvervalst dialect.

De uitzending start om 18:00 uur en heeft vrije toegang en is live te volgen via de etherfrequenties 93.5 en 94.0 FM of via de social streams van Omroep Land van Cuijk.