Goedemorgen Land van Cuijk & Regelkevers

Dinsdag van 9.00 tot 12.00 uur kunt u weer luisteren naar Goedemorgen Land van Cuijk, gepresenteerd door Herman van Gaal en Frank Peters. Deze week ontvangen zijn de volgende gasten:
9.00 uur is Lowie Althuizen, voorzitter Omroep Land van Cuijk, te gast. Met hem kijken we terug naar de start van Omroep Land van Cuijk en nog belangrijker naar de toekomst.
10.00 uur is Geert Verstegen, te gast. Als sinds begin jaren actief in de milieubeweging. Regelmatig wordt hij door ons uitgenodigd om bij te praten over milieuzaken die spelen in het Land van Cuijk.
11.00 uur verlaten we even het Land van Cuijk en praten met Annette Visser en Michiel Kerkhof over de agrarische coöperatie Herenboeren Landmeerse Loop. Herenboeren Landmeerse Loop is een initiatief van een groep inwoners uit de regio Boekel-Gemert, op het terrein van Landgoed Huize Padua. Maar dat het raakvlakken heeft met onze gemeente wordt a.s. dinsdag duidelijk.
Regelkevers
Dinsdag 21 maart a.s. is wethouder Bouke de Bruin (CDA) te gast in het politieke radioprogramma Regelkevers van 18.00 tot 19.00 uur. Naast alle actuele zaken in het Land van Cuijk, blikken we met Bouke ook even terug op de provinciale statenverkiezingen.  Wat voor effect heeft deze verkiezing in het Land van Cuijk?