Goedemorgen Land van Cuijk & Regelkevers

Dinsdag 14 maart zijn Frank Peters en Herman van Gaal van 9.00 tot 12.00 uur in de studio van Omroep Land van Cuijk en maken dan het radioprogramma Goedemorgen Land van Cuijk.

Iedere dinsdag ontvangen zij gasten en praten over actuele zaken. Dinsdag 14 maart zijn Rieany Janssen en Chantal Wessels te gast van 9.00 tot 10.00 uur. Op zondag 26 maart staan zij met Redesigning in cultureel centrum Myllesweerd. Begeleid door Jan Hendriks en DJ Baartmans.

10.00 uur schuiven Samantha Regeer en Nienke Muysers van Sociom aan. Zij lanceren een nieuwe campagne.
11.00 uur is Lisette Alders te gast. Zij is deelnemer van Boert Bewust Land van Cuijk. Iedere maand schuift iemand vsn Boert Bewust Land van Cuijk aan en praten Herman en Frank met hem/haar over zijn/haar vak.  En tussendoor draaien we de mooiste muziek met ieder uur als startplaat een nummer uit het rijke verleden van het Eurovisiesongfestival.
Regelkevers
Dinsdag 14 maart a.s. is er Regelkevers van 18.00 tot 19.00 uur, het politieke radioprogramma van Omroep Land van Cuijk. Woensdag 15 maart zijn de provinciale verkiezingen en Maartje Roelofs, commissielid in de gemeente Land van Cuijk, neemt namens de VVD deel aan deze verkiezingen. Benieuwd wat Maartje wil betekenen voor het Land van Cuijk in de proviciale staten? Luister dan dinsdag tussen 18.00 en 19.00 uur.
Regelkevers en Goedemorgen Land van Cuijk (dinsdageditie) is terug te luisteren op Regelkevers.nl