Goedemorgen Land van Cuijk & De Regelkevers

Dinsdag 28 maart a.s. zijn Twan Dohmen, Tjally Dirriwachter en Cerisa van Kersten te gast in Goedemorgen Land van Cuijk. 
Als eerste is Twan Dohmen te gast. Van 9:00 tot 10:00 uur spreken we met hem over de problematiek in Cuijk, die ontstaan is door diverse werkzaamheden in het
centrum van Cuijk en de gevaarlijke situaties die daardoor ontstaan.
Om 10.00 uur begroeten we Tjally Dirriwachter, als jong meisje leerde ze breien, borduren en haken.  Ze specialiseerde zich in textiele werkvormen aan de Academie voor Beeldende Kunst in Genk, België. Daarna legde zij zich toe op het werken met vilt en volgde daarvoor de internationale viltopleiding in Oberrot in Zuid-Duitsland. Op dit moment exposeert ze in het Maasziekenhuis in Beugen.
 
Even na 11 uur is Cerisa van Kesteren te gast. zij is eenentwintig jaar oud en komt uit Cuijk. Zij is  een jonge activiste die met de NGO ‘the ONE Campaign,’ campagne voert om extreme en wereldwijde  armoede uit te bannen vóór 2030.
 
Goedemorgen Land van Cuijk, de dinsdag, is na te luisteren op www.regelkevers.nl

 

Regelkevers.
Dinsdag 28 maart van 18.00 tot 19.00 uur kunt u luisteren naar Regelkevers, het politieke radioprogramma van Omroep Land van Cuijk. Thomas van der Meer, is a.s. dinsdag te gast. Thomas is fractievoorzitter van D’66 Land van Cuijk. Als gastpresentator sluit Roger van Bracht aan. Vragen voor Thomas? App naar 0485381777.