Goedemorgen Land van Cuijk – dinsdag editie & Regelkevers

Dinsdag 14 februari a.s. is het Valentijnsdag.

Van 9.00 tot 12.00 uur zijn Herman van Gaal en Frank Peters met liefde aanwezig in de studio voor de 49ste editie van Goedemorgen Land van Cuijk op de dinsdagochtend. Ook deze week schuiven een drietal gasten aan.

Om 9.00 uur Herman Jan van Cuijk; hij geeft op 27 februari een lezing over de gilden in het Land van Cuijk. Dit om 20.00 uur in hotel Riche in Boxmeer. Aanstaande dinsdag licht hij een tipje van de sluiter op.
10.00 uur Linda Broeks, initiatiefneemster van ‘Red het Merlet”. Hoever staat het met de plannen van een VMBO school in Mill. Het eerder uitgegeven persbericht vraagt om een toelichting.
11.00 uur Sonja Vermeulen, Sonja is een van de Land van Cuijk Boert Bewust boeren en met hun educatieboerderij klasseboer; de eerste in Land van Cuijk. Sinds vorig jaar is samen met de educatiegroep van Land van Cuijk Boert Bewust /  ZLTO Land van Cuijk Klasseboeren Land van Cuijk opgericht.
 
En we starten ieder uur met een plaat uit het rijke verleden van het Songfestival en tussen de interviews door hoort u de mooiste muziek. 
 
Regelkevers.
Dinsdag 14 februari is Mariélla Bastiaans te gast. Zij is gemeenteraadslid namens Liberaal Land van Cuijk. Benieuwd wat zij vindt van actuele politieke zaken in het Land van Cuijk? Stem of op Omroep Land van Cuijk en luister mee. Regelkevers wordt uitgezonden op de dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur. De presentatie is in handen van Herman van Gaal en Frank Peters. Als gastpresentator sluit deze week Peter Linders aan.