Goedemorgen Land van Cuijk – dinsdag editie 25 oktober

Elke dinsdagmorgen van 9:00 tot 12:00 uur presenteren Herman van Gaal en Frank Peters Goedemorgen Land van Cuijk.

Dinsdag 25 oktober presenterent Herman van Gaal en Frank Peters van 9.00 tot 12.00 uur Goedemorgen Land van Cuijk. In het programma ontvangt hij deze week:

9.00 uur Lotte Oomen en Mia Dorussen die onlangs zijn gestart met een kringloopwinkel het Kleine Eert in Sint Hubert. Waarom twee dames, allebei met een goede baan in het onderwijs, nu een kringloopwinkel hebben hoort u dan.
Om 10.00 uur is Tim Damen te gast. Hij is een van de organisatoren van het Warhammer 4K toernooi dat op zaterdag 19 november a.s. in de Wis in Langenboom georganiseerd wordt. Ik hoor u denken wat is Warhammer 4K. Dat hoort u dus a.s. dinsdag.
11.00 uur is Heleen Ghijsen te gast. Zij is bestuurslid van serviceclub “Raam en Maas”en organiseren zondagmiddag 24 november een concert met de The Wheels, in het gemeenschapshuis de Burcht in Linden van 16.00 tot 20.00 uur. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel, dat doel is mamawise care.

En tussen alle interviews door draaien Herman en Frank de fijnste selectie muziek van de 60s tot de hits van nu, met elk uur na het nieuws een songfestivalplaat.

Via 0485-381777 kunt u WhatsAppen of bellen tijdens de uitzending en uw vragen en/of opmerkingen sturen aan de programmamakers.

Omroep Land van Cuijk is te ontvangen via alle providers in de regio. Kijk voor een overzicht op www.omroeplvc.nl
Goedemorgen Land van Cuijk (dinsdag editie) is achteraf te beluisteren op www.regelkevers.nl

Bron: Omroep Land van Cuijk

Geplaatst door: Roger van Bracht