Goedemorgen Land van Cuijk – dinsdag editie 18 oktober

Elke dinsdagmorgen van 9:00 tot 12:00 uur presenteren Herman van Gaal en Frank Peters Goedemorgen Land van Cuijk.

Dinsdag 18 oktober presenteert Herman van Gaal van 9.00 tot 12.00 uur Goedemorgen Land van Cuijk. In het programma ontvangt hij deze week:

om 9.00 uur Aris Engel, die kort terugblikt op het eerste weekend van de tentoonstelling Triënnale Grafiek 22 in het Kerkje in Velp. En vooruit kijkt naar het komende weekend waarin het kerkje nogmaals de deuren opent voor de tentoonstelling
Tussen 10.00 en 11.00 uur spreekt Herman van Gaal met  componist-dirigent Joan Reinders van het  Millennium Jazz Orchestra en zangeres Lilian Vieira die zondag 30 oktober in de Schouwburg in Cuijk staan. 
 
In de studio aanwezig om 10.00 uur radio collega’s Henk Ermers en Sandra van Nieuwenhuizen die op 2 november a.s. starten met een nieuw radioprogramma.
 
Om 11.00 uur is het de beurt aan Ingeborg Vriends die komt vertellen wat er tijdens het Natuurfeest Tongelaar allemaal staat te gebeuren.

En tussen alle interviews door draaien Herman en Frank de fijnste selectie muziek van de 60s tot de hits van nu, met elk uur na het nieuws een songfestivalplaat.

Via 0485-381777 kunt u WhatsAppen of bellen tijdens de uitzending en uw vragen en/of opmerkingen sturen aan de programmamakers.

Omroep Land van Cuijk is te ontvangen via alle providers in de regio. Kijk voor een overzicht op www.omroeplvc.nl
Goedemorgen Land van Cuijk (dinsdag editie) is achteraf te beluisteren op www.regelkevers.nl

Bron: Omroep Land van Cuijk

Geplaatst door: Roger van Bracht