Goedemorgen Land van Cuijk – dinsdag 4 april

Op dinsdagmorgen starten Frank Peters en Herman van Gaal weer met de dinsdageditie van Goedemorgen Land van Cuijk. Ieder uur na het nieuws met een plaat uit de rijke geschiedenis van het Songfestival en ieder uur na het nieuws een nieuwe tafelgast.

Om 9.00 uur zijn Wilfred Jacobs en Mieke Thijssen te gast. Zij zijn betrokken bij de organisatie van het Frisse Blik Festival. Dit festival wordt gehouden op 15 april a.s. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, stageplek of leertraject, dan zou ik zeker luisteren.
10.00 uur is Harm van Es, voorzitter Molenvrienden Land van Cuijk, te gast. Op 2e Paasdag, 10 april, is er weer de jaarlijkse molendag. Wat kunt u verwachten? Met Harm van Es gaan we uitgebreid in op de open molendag.
11.00 uur ontvangen we Bert Verweijen, organisator van de Millse Kunstroute. Deze wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden. Op 7 mei is de opening en tot eind september voor iedereen gratis te bezoeken.
Regelkevers
Mike van Diemen, fractievoorzitter GroenLinks/PvdA in de gemeenteraad LvC is te gast bij Regelkevers. In de aanloop naar de verkiezingen in 2021 zei Mike o.a. het volgende: “We hebben al veel bereikt in de gemeente Cuijk, maar in de nieuwe gemeente gaan we samen nog veel meer veranderen!” . Ook benieuwd of er al verandering gemaakt zijn?  Dit politieke radioprogramma wordt gemaakt door Frank Peters en Herman van Gaal en is iedere dinsdagavond te beluisteren van 18.00 tot 19.00 uur. Regelmatig schuiven gastpresentatoren aan. Aankomende dinsdag is Fred Meeuwsen, o.a. werkzaam bij Omroep Brabant, onze gastpresentator.