Goedemorgen Land van Cuijk

Dinsdag 7 maart van 9.00 tot 12.00 uur Goedemorgen Land van Cuijk met Frank Peters en Herman van Gaal. Deze week ontvangen zij van 9.00 tot 10.00 uur Paul Gijssen, bestuurder van Waterschap Aa en Maas. Met hem bespreken we de verkiezingen voor het waterschap.

10.00 uur is het dan tijd voor Mariet Rutten,.Streekkoor Canthonis heeft over enkele maanden weer een concert op het programma staan. Wat en wie? Aanstaande dinsdag worden de eerste plannen ontvouwt.
11.00 uur schuift Theo van Lankveld aan. Hij is lid van Landschapsbeheer Boxmeer . Dit is een vrijwilligersorganisatie, ondergebracht in een Stichting, die zich met name inzet voor het behoud van het unieke Maasheggenlandschap. Sinds 2009 is de stichting actief in het gebied van Vierlingsbeek tot Cuijk aan de westzijde van de Maas.
 
En tussendoor draaien we de mooiste muziek.
 
Regelkevers
Iedere dinsdagavond van 18.00 uur tot 19.00 uur kunt u bij Omroep Land van Cuijk luisteren naar het politieke radioprogramma Regelkevers. Dit wordt gepresenteerd door Frank Peters en Herman van Gaal. Dinsdag 7 maart ontvangen zij Marc Oudenhoven, lijsttrekker voor Lokaal Brabant tijdens de provinciale verkiezingen. Marc is ook gemeenteraaslid in de gemeente Land van Cuijk namens Liberaal LvC. Als gastpresentator schuift Martijn Schwillens aan, journalist en communicatieadviseur.