Goedemorgen Land van Cuijk – dinsdag editie & Regelkevers

GOEDEMORGEN LAND VAN CUIJK
Dinsdag 7 februari van 9 tot 12 uur zijn Herman van Gaal en Frank Peters weer paraat voor een uitzending van Goedemorgen Land van Cuijk. Ook deze week verwelkomen zij weer een aantal gasten.
Om 9.00 uur zijn Toon Ermers en Lies van Limbeek te gast. Zij leggen op dit moment de laatste hand aan de boekenserie Minse van Langenbom (deel 4). Wie staat erin en wie niet? Aanstaande dinsdag weten we meer.
10.00 uur is het tijd voor de Halve Marathon van Sint Anthonis. Deze wordt gelopen op 18 maart a.s. Mien Coenegracht van de organisatie is aanwezig en praat ons bij.
11.00 uur is Jose van den Berg te gast. Zij is ZZP’er in de terminale zorg. Zij komt vertellen wat de mogelijkheden zijn om thuis deze zorg te ontvangen.
Tussen de interviews door draaien we de mooiste muziek en ieder uur na het nieuws een Songfestivalplaat uit het rijke verleden van het Songfestival.
REGELKEVERS
Dinsdag 7 februari van 18.00 uur tot 19.00 uur is er het politieke radioprogramma Regelkevers bij Omroep Land van Cuijk. Marianne Akkermans van Forum voor Democratie is te gast. Regelkevers wordt gemaakt door Herman van Gaal en Frank Peters. Iedere week wordt er ook een gast presentator uitgenodigd. Deze week is dat Fred Meeuwsen, journalist van o.a.