Gezond Ouder Worden Café in Ontmoetingspunt ’t Helder 20 oktober

Het eerste Gezond Ouder Worden Café in september bleek een succes. Er zullen dit jaar nog drie van deze avonden volgen waarvan de eerstvolgende op 20 oktober.

De avonden zijn niet alleen bedoeld voor ouderen maar juist ook voor iedereen in de aanloop naar het ouder worden! De avonden worden georganiseerd door Mariet Verheijen en Christa van Drie.
Er is ruimte om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. De ondersteuning geschiedt vanuit een holistisch oogpunt.
Dinsdag 20 oktober Thema – Welk oordeel helpt jou verder?
Een oordeel hebben over anderen zegt heel veel over jezelf. Je kunt niet over een ander oordelen als er niets herkenbaars van jou in zit. Op zo’n moment dat je dat uitspreekt of in je
gedachten komt wordt er iets in je aangeraakt waardoor jij een oordeel velt. En daar zit de leerles! Je mag op zo’n moment kijken wat zegt dat over mij.
Dinsdag 17 november Thema – Wanneer kom ik aan de beurt?
Iedereen komt aan de beurt in het gezin op het werk. Jij staat altijd op de laatste plaats. Je zou zo graag iets voor jezelf willen doen er is gewoon geen tijd voor. En als er dan een momentje komt dat er wel tijd voor is ontstaat er plots een situatie die weer alles in de war gooit. Zo blijft het maar doorgaan. Wanneer zeg jij STOP en nu ben IK aan de beurt? Ik maak nu eerst tijd en ruimte voor mezelf.
Woensdag 16 December Thema – Een speciaal cadeau voor jou. Het is alweer tijd voor Kerst, altijd weer een speciaal moment om stil te staan bij geboorte, liefde en nieuw leven. Op deze avond gaan we samen een speciaal kerstcadeau creëren voor onszelf. Met respect voor wat er afgelopen jaar op je pad kwam en waar we het nieuwe jaar mee verwelkomen.
Locatie: Ontmoetingspunt ’t Helder, gelegen aan de Helderseweg 31 in Overloon. Kijk ook op www.helder-overloon.com.
De avonden starten steeds om 19.30 tot 21.30 uur. Deelname
bedraagt € 15,00 per avond.
U kunt zich aanmelden bij Mariet Verheijen, tel. 06 8567 2384 of Christa van Drie, tel.
06 120 38 259 of stuur een berichtje via https://www.facebook.com/GezondOuder.
Vanwege de corona-maatregelen is aanmelden verplicht.