Gastles singer-songwriter Lakshmi op Metameer jenaplan Boxmeer

Boxmeer – Reikhalzend zaten de leerlingen van Metameer jenaplan Boxmeer vorige week klaar voor een zeer speciale muziekles. Te gast was singer-songwriter Lakshmi. Zij verzorgde een inspirerende muziekles en had veel tips voor de leerlingen.

Metameer jenaplan Boxmeer werkt samen met de Buma Music Academy. Artiesten krijgen vanuit Buma subsidie waarvoor als tegenprestatie gevraagd wordt om een bijdrage te leveren aan het muziekonderwijs op middelbare scholen. Vorig jaar heeft de schoolband ‘The Wednesdays’ in dit kader al samengewerkt met Clean Pete. Nu mocht de school Lakshmi verwelkomen om een muziekles te verzorgen.
Rolf Hupkes, docent muziek: “Het was een inspirerende ontmoeting voor zowel leerlingen als voor Lakshmi. Het was echt een interactieve en toffe muziekles. Gaaf is ook dat professionele foto’s gemaakt zijn.” De Nijmeegse fotograaf Marcel Krijgsman legde de middag vast op de gevoelige plaat. Wil je meer van zijn werk zien? Zaterdagmiddag 18 maart kun je zijn expositie bewonderen in de Stadsschouwburg in Nijmegen.
Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over het kunst & cultuuronderwijs op cultuurprofielschool Metameer jenaplan Boxmeer. Ga dan naar de website www.metameer.nl.
 
 
Tekst bij de foto: Singer-songwriter Lakshmi verzorgde een inspirerende muziekles voor de leerlingen van Metameer jenaplan Boxmeer. De Nijmeegse fotograaf Marcel Krijgsman legde alles vast op de gevoelige plaat.
Fotograaf: Marcel Krijgsman