Ga fit de lente in met KiKa

Vanaf zondag 21 t/m woensdag 31 maart vindt Run for KiKa Lente Fit plaats voor kinderen met kanker.

De uitdaging is om vanuit huis in totaal 21 km te rennen in 10 dagen. Met Run for KiKa Lente Fit dragen deelnemers bij aan het doel van KiKa: de genezing verhogen naar 95%, zodat nog meer kinderen met kanker een toekomst hebben.

Sinds de oprichting van KiKa steeg het genezingspercentage van kinderen met kanker met ruim 5%. Concreet betekent dit dat er jaarlijks meer dan 25 kinderen extra genezen. Dat zijn 25 kinderen die weer een toekomst hebben, 25 gezinnen die samen blijven, 25 klaslokalen waar geen lege stoel staat. 

Run for KiKa Lente Fit is voor iedereen, deelnemers bepalen zelf waar en op welke manier ze de 21 km voltooien. Bijvoorbeeld door iedere dag 2 km te rennen, drie keer 7 km of in één keer de volledige 21 km te lopen. Deelnemers stippelen hun eigen routes uit vanuit huis en plannen zelf in wanneer ze gaan lopen, zolang ze zich maar aan de actuele RIVM-richtlijnen houden.

Om Run for KiKa tot een succes te maken, werven we zoveel mogelijk deelnemers. Hiervoor is naamsbekendheid erg belangrijk. Hier zouden jullie als radiostation enorm bij kunnen helpen! We zouden graag een afspraak maken met jullie om een radio-interview in te plannen en/of op te nemen. Door middel van een radio-interview kunnen de luisteraars op een leuke manier kennis maken met Run for KiKa Lente Fit.

Ik hoor graag van jullie of er ruimte is voor een radio-interview over Run for KiKa Lente Fit in het radioprogramma. Meer informatie vindt u op www.runforkika.nl 

Met vriendelijke groet,

Rick de Haan

Organisatie Run for KiKa

T: 06 – 28 74 85 29 

E: info@runforkika.nl

W: www.runforkika.nl