Ga eens kijken in het landschapspark

Het landschapspark Hoogveld (achter verpleeghuis Op ’t Hoogveld in Sint Anthonis) heeft het afgelopen jaar een flinke opknapbeurt gekregen.

De Molenbeek die door het park loopt en de oevers zijn aangepakt, met veel aandacht voor het water. Er zijn een aantal paden bij gekomen (rolstoelvriendelijk) en nieuwe bomen aangeplant.

Het theehuisje is opnieuw geschilderd, de dierenweide heeft al nieuwe bewoners, de boerderijtuin en de grote boomgaard worden verder ontwikkeld. In het landschapspark komen dit jaar nog extra speelplekken voor kinderen en zitbanken met tafels.

Er is dus al veel gebeurd, maar het park blijft in ontwikkeling.Er is een actieve werkgroep die het onderhoud van het landschapspark regelt en plannen maakt voor de toekomst. Wie mee wil denken of mee wil werken is van harte welkom. Bel dan naar 06-2008 4120 (Jan Cremers).

Ga eens kijken in het landschapspark, iedereen is welkom, wandel en geniet van de rust en de omgeving! De hoofdingang is via de Dr. Verbeecklaan, 100 meter vanaf de rotonde.  Een andere ingang is vanaf de kant van het verpleeghuis.

Ook honden zijn welkom, maar alleen aangelijnd! De dierenweides zijn verboden voor honden. Het park is niet met de auto te bezoeken.

Na de zomer volgt nog een officiële opening van het landschapspark.