Frank Boeijen terug in Cuijk met reeks intieme concerten

Nu de theaters weer open zijn, kondigt Frank Boeijen een nieuwe tournee aan. “We zijn op weg naar het einde. Het einde van de stilte”, aldus de zanger. Op 17, 18 en 19 juni geeft hij een reeks intieme concerten in Schouwburg Cuijk. De kaartverkoop start zaterdag 5 juni. 

Na een maandenlange stilte gaan de deuren van de schouwburg eindelijk weer open. Aan Frank Boeijen de eer om als eerste het toneel weer te betreden. In een sfeervolle setting – aan tafeltjes op het toneel – trakteert hij het publiek op zijn grootste hits. 

De gasten die hem afgelopen november in de serie ‘Thuis in ’t Theater’ hebben gezien, noemen het een concert ‘om nooit te vergeten’. Zoals een van de aanwezigen het omschreef: “Al 36 jaar ga ik naar de concerten van Frank, deze was een van de mooiste.”

Naast de bekende hits als Zwart Wit, Kronenburg Park en Zeg me dat het niet zo is, komt er ongetwijfeld ook nieuw werk voorbij. Frank heeft in de lockdown namelijk niet stilgezeten. Afgelopen maart plaatste hij In Tijden van Stilte en Mijn Geliefde Luisteraar op zijn YouTubekanaal. 

Franks warme stem neemt je mee op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap, onder muzikale begeleiding van Ger Hoeijmakers, Peter van Benthem, Charles Nagtzaam en Mark Stoop. “We zien elkaar gauw weer”, schrijft Frank op zijn website. “Lang op gewacht. Laat de muziek tot ons komen.”

 

Frank Boeijen geeft donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 juni telkens twee concerten per avond (19.00 uur en 21.00 uur) voor maximaal 50 gasten. De kaartverkoop start zaterdag 5 juni om 10.00 uur op schouwburgcuijk.nl.