FIT DE LENTE IN MET KIKATHLON

Dit jaar staan er twee KiKathlons op de planning, Almere op 27 mei en Rotterdam op 25 juni.

De inschrijvingen stromen binnen, maar jij kan nog steeds mee doen! Jong en oud gaan de uitdaging van een 1/8e triathlon aan in de strijd tegen kinderkanker. Ga ook fit de lente in en schrijf je nu in!

KiKathlon is voor iedereen. 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en afsluitend 5 kilometer hardlopen. Hoe je dat doet, dat bepaal jij! Verdeel de onderdelen over twee tot drie teamleden en sta aan de start als een relay-team of leg individueel alle onderdelen af. Geef jezelf een energieboost en daag vrienden, familie en collega’s uit om samen de uitdaging aan te gaan tijdens KiKathlon.

Een vliegende start

“Aan KiKathlon doen enthousiaste deelnemers en teams mee voor alle kinderen met kanker of voor iemand in het bijzonder.” aldus Denise Willemsteijn namens KiKathlon. “Fantastisch om te zien dat er weer mooie initiatieven ontstaan om geld in te zamelen voor KiKa. Op dit moment staat de sponsorteller van KiKathlon 2023 op ruim €36.000, dit zal de komende weken alleen maar blijven stijgen!”
Stichting Kinderen Kankervrij

De specialisten zijn het erover eens: er kan nog veel meer winst geboekt worden. Door steeds betere behandelingen krijgen kinderen met kanker minder last van bijwerkingen en gevolgen hiervan. In de afgelopen jaren is al veel winst geboekt! Het genezingspercentage is namelijk de afgelopen jaren gestegen van 75% naar 81%. Met jouw deelname aan KiKathlon wordt wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker gefinancierd. Samen rennen we voor 100% genezing!
Kom jij ook sportief in actie voor kinderen met kanker?

Wil jij ook fit de lente in én je inzetten voor KiKa? Je hebt nog tot 8 mei om je in te schrijven! De 1/8e triathlon in Almere is op 27 mei en een maand later, 25 juni, staat Rotterdam op de planning. Voor meer informatie en inschrijving: www.kikathlon.nl