Feestelijke heropening van Belevingsbos in Velp

Het Belevingsbos van natuurvereniging IVN Grave in Velp wordt zondag 7 mei op een feestelijke wijze heropend.

Burgemeester Marieke Moorman zal samen met een aantal kinderen en een heuse bosnimf om 13.00 uur de opening verrichten. De heropening gaat gepaard met tal van activiteiten voor kinderen. Iedereen, van jong tot oud is van harte welkom om de heropening bij te wonen en gratis deel te nemen aan de activiteiten die duren tot 15.00 uur.

Opknapbeurt
Het natuurspeelbos op landgoed Mariëndaal is gemaakt en wordt beheerd door vrijwilligers van natuurvereniging IVN Grave. Het doel van het belevingsbos is om kinderen al op een jonge leeftijd op een speelse manier in contact te laten komen met de natuur.
Het bos heeft een grondige opknapbeurt ondergaan en er zijn nieuwe elementen toegevoegd. De heropening is het sluitstuk van de aanpassing van de boomhut in het bos en het verkrijgen van een veiligheidscertificaat voor de boomhut.
Het belevingsbos is gelegen naast de kinderboerderij aan de Beukenlaan op landgoed Mariëndaal in Velp. Het speelbos is gratis toegankelijk en alle dagen van de week open tussen zonsopgang en zonsondergang.