Excursie Nationaal Park De Maasduinen

Op zondag 18 juli om 10.00 uur vindt er in Nationaal Park De Maasduinen een wandeling plaats.

De excursie start vanaf Ontvangstlocatie Jachthut Op den Hamer, Twistedenerweg 2 in Wellerlooi.

De excursie is gratis en duurt circa 2 uur. Denk aan stevig schoeisel. In verband met coronamatregelen is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, verplicht aanmelden voor deze excursie [vol=vol] via www.limburgs-landschap.nl/kalender.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

In de ochtend is het vaak nog lekker rustig in de natuur. Zeker in de zomer is de ochtend ook een fijn moment om op pad te gaan. Op warme dagen is het nog lekker koel in het bos en bieden de bomen voldoende schaduw. Landgoed de Hamert herbergt een diversiteit aan natuur en de typische Maasduinen zijn niet weg te denken uit dit gebied. Strik de schoenen stevig vast en wandel mee.