Emma Joan met nieuwe theatershow en debuut EP in Theater Myllesweerd in Mill 

Na twee geslaagde én tevens uitverkochte Emma&friends shows in 2018 en 2019, staat Emma Joan uit Vianen dit najaar meerdere keren in het theater, waarbij zij o.a. de liedjes op haar debuut EP zal spelen, die in oktober uitkomt.

Samen met haar band, bestaande uit jonge, gedreven en getalenteerde muzikanten, verzorgt zij een avond vol livemuziek. Op zaterdagavond 9 oktober staat zij in Theater Myllesweerd in Mill. Haal tickets op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of zie www.myllesweerd.nl 

Emma Joan neemt je mee op een muzikale reis, van het zingen van toffe covers (denk aan Aretha Franklin, Prince en Queen) tot aan het verwezenlijken van een van haar grootste dromen: het uitbrengen van eigen muziek. Welke muziek is inspirerend geweest voor haar en welke muziek inspireert haar nog steeds? Met als kers op de taart haar debuut EP ‘Jij denkt dat jij me kent’. Deze bestaat uit Nederlandstalige popnummers die gaan over onderwerpen als zelfreflectie, kwetsbaarheid en zelfacceptatie. Aanstekelijke melodieën worden gedragen door een dansbare groove met daarin subtiele elektronische sounds. Beïnvloed door muzikanten als Trijntje Oosterhuis, Marco Borsato, Maan en Suzan&Freek, hoopt Emma Joan met haar muziek anderen te kunnen inspireren en kracht te geven om nooit zomaar op te geven.

Touragenda

9 oktober 2021 – theater Myllesweerd, Mill

21 oktober 2021 – Luxor Live, Arnhem

3 december 2021 – theater de Lievekamp, Oss

14 januari 2022 – Schouwburg, Cuijk

Voor kaartjes: https://www.emmasmusic.nl/tickets-shows/