Eindelijk weer een Dance Party

​SINT ANTHONIS – Na de gedwongen stop vanwege de coronapandemie heeft het PTSA (voorheen PGSA) voor 2022 eindelijk weer een reeks van maandelijkse danceparty’s voor mensen met een beperking kunnen inplannen. De eerste editie is op vrijdag 4 maart in gemeenschapshuis MFC Oelbroeck in Sint Anthonis.

Gasten van het platform gehandicapten zijn jongeren of diegenen die zich jong voelen en woonachtig of werkzaam zijn in de regio. Deze wonen thuis, onder begeleiding, op een zorgboerderij, zorginstelling of zelfstandig. De begeleiding van de avond bestaat uitvrijwilligers die allen bekend zijn met de doelgroep. De algehele coördinatie is in handen van Corrie Schilderink.

In 2022 staat de Dance Party negen keer ingepland bij MFC Oelbroeck aan de Breestraat 1D in Sint Anthonis (entree via de hoofdingang). De eerste editie is vrijdag 4 maart van 19.30 tot 22.00 uur. De entree bedraagt € 1,50 en de consumptieprijs is eveneens € 1,50. Het platform gehandicapten verzoekt belangstellenden tot 2 dagen voor de party aan te melden. Bel daarvoor met Corrie Schilderink. Telefoon: 06 23404489.