Eerste Open Coffee groot succes

Na anderhalf jaar radiostilte was het er maandag 6 juli eindelijk weer tijd voor: een Open Coffee voor ondernemers in de regio.

Netwerken en zakelijk socialiseren onder het genot van een goede kop koffie. Een inspirerend evenement voor en door ondernemers. Het bleek een groot succes!

De aftrap van deze eerste Open Coffee werd georganiseerd in Grandcafé de Douairière in hartje Boxmeer door het Maasvallei Netwerk. De opkomst was aanzienlijk met circa 40 bezoekers uit verschillende bedrijfstakken en branches. “De opkomst was waanzinnig en de sfeer was energiek en bruisend!“, aldus eigenaar Erik Wille.

Het Maasvallei Netwerk strijkt iedere maand neer in een andere horeca locatie in de regio om de ondernemers iedere maand weer een nieuwe uitdagende omgeving te bieden en continu nieuwe bedrijven uit te dagen om een kijkje te komen nemen. Onderdeel van de ochtend was het podiummoment waarbij deze eerste editie werd afgetrapt door Chris Jordans van Jordans Sign & Promotion. Hij vertelde hoe hij op 8 februari 1982 startte vanuit de schuur van zijn ouders en hoe hij zijn succesvolle business liet groeien tot op een internationaal niveau.

De eerstvolgende gelegenheid om andere ondernemers te spreken is dinsdag 20 juli om 10:00u. Dan vindt er een “Coffee Connect” plaats, een vernieuwende online editie, waarbij ondernemers elkaar online treffen vanuit huis of kantoor.

Komende dagen komen er meerdere professionele foto’s van het evenement beschikbaar voor ondernemers om te delen op hun Social media kanalen. Die foto’s worden aangeboden door Professioneel fotograaf John Smits van Bona Pictura.