Eerste Hulp bij Opruimen in bibliotheek

Wil je graag een opgeruimd huis en dit ook opgeruimd houden

Wil je een (thuis)werkplek waar je rustig en efficiënt kunt werken? Wil je tips om je administratie op orde te brengen? Opruimcoaches en de bibliotheek kunnen je helpen.

Lezing in Cuijk
Op woensdag 23 september verzorgt opruimcoach Natalie Vossenberg in Bibliotheek Cuijk een presentatie met tips waardoor je meer grip en overzicht krijgt op je spullen, (digitale) documenten, agenda (taken en tijd) en financiën. Hierdoor ontstaat er meer rust en overzicht in je huis én in je hoofd. Met de adviezen van Natalie kun je thuis direct aan de slag.

Opruim-spreekuur in Boxmeer
Op maandag 28 september start opruimcoach Maaike Hermans in Bibliotheek Boxmeer een maandelijks opruim-spreekuur. Het opruim-spreekuur is er voor al je vragen op het gebied van opruimen, organiseren en plannen. Opruimcoach Maaike Hermans brengt in een gesprek van een half uur  je persoonlijke situatie en wensen in kaart waardoor het snel duidelijk wordt waar je tegenaan loopt. Ook haar adviezen zijn praktisch, makkelijk en direct toepasbaar.

Bibliotheek Cuijk, lezing Eerste Hulp bij Opruimen, 23 september, 20.00 uur
Toegang voor bibliotheekleden is gratis, niet leden betalen €2,50. Vooraf aanmelden is verplicht

Bibliotheek Boxmeer Opruimspreekuur,  28 september van 18.00 – 20.00 uur, gratis toegankelijk. Vooraf een tijdslot reserveren is verplicht.

Uiteraard geldt voor beide activiteiten dat de geldende afstands- en hygiënemaatregelen van het RIVM worden gehanteerd.
Kijk voor meer informatie, het kopen van een kaartje of het reserveren van een tijdslot op www.biblioplus.nl