Definitief geen Unox Nieuwjaarsduik in de Kuilen als start van 2021

Het houden van de Unox Nieuwjaarsduik op 1 januari 2021 in de Kuilen tussen Langenboom en Mill is zoals verwacht niet mogelijk.

Normaal gesproken duiken er ruim 200 helden in de Kuilen en komt een meervoud hiervan als publiek naar het natuurgebied. Maar het zal nog wel enige tijd duren voor er weer een paar honderd mensen bij elkaar mogen komen voor een evenement als deze Nieuwjaarsduik. Daarom heeft Stichting Activiteiten Mill besloten de voorbereidingen voor deze Nieuwjaarsduik definitief niet op te starten. Zij richten op 1 januari 2022.

Helaas konden dit jaar ook sommige andere activiteiten die Stichting Activiteiten Mill organiseert niet doorgaan. De bekendste en grootste hiervan is de Vakantiejaarmarkt die zij samen met RKSV Juliana Mill organiseren. Maar ook ging de Nijmeegse Vierdaagse niet door en kon men dus ook geen shirts sponsoren aan deelnemers uit de gemeente Mill en Sint Hubert. Gelukkig lukt het begin september wel om op een veilige manier de stoep en schuurverkoop te organiseren.

Naast eigen activiteiten organiseren, stimuleren en ondersteunen zij ook andere initiatieven. Zo droegen ze bij aan een carnavalsfeest speciaal voor ouderen in het Aldendrielpark tijdens carnaval 2020, bekostigden zij enkele puzzelpagina’s in de Neije Krant, steunen ze de jaarlijkse gemeentelijke avond-wandel-vierdaagse van Amicitia en de Halloweentocht van Scouting Mill. Ook sponsorden ze deze week het initiatief van Zorgcentrum Aldenhorst voor de aanschaf van sfeerverlichting zodat het zorgcentrum buiten sfeervol kan worden versierd in deze donkere en bijzondere dagen. Weten wat Stichting Activiteiten Mill zoal doet? Like dan de Facebookpagina en zie www.beleefhetinmill.nl

Foto: Cockie Kremers