De Platenkast brengt Livery en Dunter Flinn live

Op maandag 27 februari is er weer een aflevering van De Platenkast op Omroep Land van Cuijk.Deze avond zijn te gast Livery en Dunter Flinn naast een interview over hun uitgebrachte werk, optredens, toekomstplannen zullen zij ook een aantal nummers spelen in de ontvangstruimte/ speelplaats.

Livery

Deze band met leden uit Mill en Landhorst maakt muziek die geïnspireerd is door bands als Alice In Chains en Alter Bridge. Hun melodieuze hardrock en energie is te beluisteren op hun eerste singel “Taste Your Love” uit 2022. Hun EP “Stop The Time” volgde al snel, en nu is Livery klaar om de podia te bestormen. En zullen optreden tijdens Back on Track op 3 maart a.s. in JC De Wissel in Mill.In De Platenkast brengen zij live een akoestisch nummer ten gehore.

Dunter Flinn

Deze alternatieve indie band afkomstig uit Gennep, toont experimenteerdrift in haar niet alledaagse, gelaagde en melodieuze composities. En timmert al een aantal jaren aardig aan de weg. Ze wonnen in 2019 de Roos van Nijmegen nadat ze in 2018 hun 1e EP Sink to Safety uitbracht en vorig jaar was daar hun album Transference.

Op 1 april staan ze op het Boosterfestival in De Platenkast spelen ze 2 nummers.

De Platenkast hoor je elke maandag van 21.00 tot 23.00 uur op Omroep Land van Cuijk, te beluisteren op FM 93.5 – 105.9 -107.3/ Ziggo 915/ KPN 1175/ TriNed/ SNLR 887

Online via omroeplvc.nl en de diverse radio portals waaronder TuneIn, Sonos.