De BiebRubriek, nieuws van de Bieb op Omroep Land van Cuijk

De Bibliotheken in het Land van Cuijk zijn voortaan te zien en te horen op de streekomroep van de regio met een eigen BiebRubriek.

Wat begonnen is als een experiment i.v.m. de Corona-crisis, krijgt na de vele positieve reacties, een vervolg. In terugkerende rubrieken biedt de Bibliotheek inwoners in het Land van Cuijk (en daarbuiten) leuke en interessante Lees-, luister-, kijk- en doetips voor jeugd en volwassenen. Handige tips om in deze tijd van binnenblijven lekker te ontspannen of zinvol bezig te zijn. 

De BiebRubriek is naast de TV Omroep Land van Cuijk ook te volgen op de site van de omroep (https://www.omroeplvc.nl) en op de diverse socialmediakanalen. De uitzending is natuurlijk ook te vinden op de website van de Bibliotheek: www.biblioplus.nl

Door deze unieke samenwerking krijgt de Bieb een multimedia platform om zich breed te presenteren. Op deze manier blijft iedereen op de hoogte van het nieuws vanuit de Bieb. Tot eind juni kun je elke week genieten van beste biebtips van jouw Bibliotheek. Na deze periode evalueren de twee partijen het bereik, inhoud en frequentie en wordt bepaald of de BiebRubriek een vast onderdeel blijft in de communicatie, of dat het een tijdelijk kanaal was in de Corona-crisis.  

Heb je de laatste uitzending gemist? Hier kijk je ‘m terug.
www.biblioplus.nl/biebrubriek