Een jaar in sculpturen – De beeldentuin van Joshua Pennings gaat weer open

Het begint te wennen, één goede expositie per jaar. Gelukkig heeft de Graafsche metaalkunstenaar inmiddels een ruime bekendheid verworven zodat de liefhebbers hem toch wel weten te vinden.

Van 4 t/m 12 september zijn bezoekers welkom in de beeldentuin van Joshua Pennings in Grave. Je krijgt uitleg over zijn werkwijze, gereedschappen en atelier. Zijn nieuwste kunstwerken worden tentoongesteld en zijn te koop. De koffie staat klaar.

Er is dus veel nieuw werk te zien te zien. Negen dagen geopend, zodat iedereen de ruimte en de tijd heeft om op een veilige manier te komen kijken.

“Ik werk regelmatig in opdrachten, maar ook aan mijn collectie beschikbare sculpturen werk ik gestaag door.” De parkachtige beeldentuin is al mooi gegroeid en krijgt steeds meer charme. De sculpturen komen zo optimaal tot hun recht.

De dierenwereld blijft voor Joshua een belangrijke inspiratiebron. Dat is goed te zien aan de karaktervolle uitstraling en dynamiek van zijn sculpturen. Vaak in volle beweging gevat, op het punt van wegvliegen of juist landen. Hij houdt van de suggestie van beweging. De sculpturen van cortenstaal zijn geschikt voor binnen en buiten. 

Meer informatie op www.joshuapennings.com

Van zaterdag 4 t/m zondag 12 september 2020

Van 12.00 tot 17.00 uur, entree gratis

Stadhouderslaan 5, Grave