Culinaire auto- en wandeltour in de drie provincies

In het weekend van 28 en 29 november is er een culinaire Reis & Spijs auto- en wandeltour tussen Nijmegen en Gennep.

Deelnemers ontdekken met behulp van een uitgezette route met eigen auto en te voet de mooiste en leukste plekken rondom de Maas en de heuvels in Gelderland, Limburg en Brabant. Onderweg genieten zij verspreid over de route van smakelijke gerechtjes ‘to go’ bij horecagelegenheden.

Het is dit jaar een duidelijke trend om niet naar het buitenland op vakantie te gaan en eigen land en regio te ontdekken. De Reis & Spijs routes gaan over over binnenwegen en heuvels, langs bezienswaardigheden, bosranden, weilanden en rivieren. Het laatste weekend van november voert de route eveneens naar meerdere locaties voor een mooie herfstwandeling: een prachtig natuurgebied zoals de Mookerheide of oude vestingsteden als Grave en Gennep. Onderweg genieten zij telkens een gerechtje bij 4 eetgelegenheden: ‘t Zwaantje in Mook, BUUR in Nijmegen, d’n Eetkaemer in Grave en ‘t Veerhuis in Oeffelt. De gerechtjes worden ‘to go’ aangeboden en kunnen genuttigd worden tijdens een wandeling, op een mooie plek in de buurt of in de auto.

Horecaondernemers worden gesteund en deelnemers (her)ontdekken de eigen regio tijdens dit veilig en verantwoord corona proof uitje.
Meer informatie om in te schrijven is te vinden op de website www.reisspijs.nl.