Culinaire auto- en wandelroute door drie provincies

In het weekend van 15 en 16 mei trekt er een culinaire ‘Reis & Spijs’ route door de drie provincies Gelderland, Brabant en Limburg.

Deelnemers gaan aan de hand van een routebeschrijving met de eigen auto op pad over onbekende wegen, langs de Maas en door dorpjes. Daarnaast wordt verspreid over de route bij 5 horecagelegenheden een take away gerechtje aangeboden en zijn er onderweg mooie wandelroutes in natuurgebied.

Het Reis & Spijs initiatief is ontstaan als alternatief in corona tijd, en opgezet door een evenementenorganisator, in samenwerking met (horeca)ondernemers. In de regio doen dat weekend de restaurants Puur Sanh in Berg en Dal, De Pannekoekenbakker in Plasmolen, Heldro IJs in Ottersum, Sint Walrick in Overasselt en D’n Buurman in Mill mee. De route kan afgelegd worden in de middag tussen 12.00 en 18.00 uur en is circa 80 km lang.

Meer informatie is te vinden op de website www.reisspijs.nl