Cuijkse Kinderbeurs in nieuw ‘ tweedehands ’ jasje

CUIJK – Zondag 16 april vindt om 10:00 uur weer de tweejaarlijkse Cuijkse Kinderbeurs voor tweedehands kinderkleding en speelgoed plaats in Café De Bond.
Deze keer niet georganiseerd door de vertrouwde gezichten Angela Jansen en Silvie Verberkt, maar door Anique van Os-Straatman en Maureen Kengen. Het concept van de Cuijkse Kinderbeurs zal blijven bestaan, maar zal worden gestoken in een opgefrist jasje met een nieuwe huisstijl.

Wie zijn de gezichten?

Anique ook wel bekend van voormalig ‘Kookliefde’, is altijd bezig met organiseren en zet zich graag in voor de omgeving en de maatschappij als lid van de Ladies Circle. Samen met Angela organiseert zij geregeld kookworkshops voor kinderen. Toen ze van Angela de vraag kreeg of ze de Cuijkse Kinderbeurs zou willen overnemen, ging haar ondernemershart direct sneller kloppen. Ook omdat de Cuijkse Kinderbeurs niet alleen leuk is, maar ook meteen een mooi initiatief is om duurzaam om te gaan met kinderkleding, speelgoed en babyspullen. Met haar man Pieter heeft ze een dochter (3) en een zoon (0), dus ze weet als geen ander dat kinderkleding en spullen maar relatief kort worden gebruikt en vaak nog prima een tweede of derde ronde mee kan. Dat ze buurtgenoot Maureen, moeder van een dochter (9) erbij vroeg, was een logische stap. Maureen is freelance stylist en allround creatieveling met haar studio ‘Make Style’. Gedurende haar werk als stylist heeft Maureen o.a. voor Kek Mama magazine vele BN-ers en hun kinderen mogen aankleden voor covershoots en shoppingrubrieken gemaakt. Hier kwam ze tot het inzicht dat alles maar draait om het kopen, kopen, kopen van nieuwe kleding. Terwijl het meerendeel van de mensen al zoveel spullen, deels ongebruikt, in de kast heeft liggen. Het leven is al duur genoeg geworden, waaronder ook baby-, kinderkleding en speelgoed. Waarom alles nieuw produceren en kopen als er al zoveel in de omloop is?

Wat is de Cuijkse Kinderbeurs?

Tijdens de Cuijkse Kinderbeurs is er een ruim aanbod van baby- en kinderkleding, speelgoed en kinderartikelen. Denk hierbij aan babykleding maat 50 t/m 80, kinderkleding maat 86 t/m 158, schoenen, verkleedkleding, fi etsjes, eetstoeltjes, autostoeltjes, badjes, wandelwagens, puzzels, boekjes, Lego, Duplo, Fisher Price etc. De beurs zal bestaan uit een gedeelte binnen én buiten. Buiten staan er verschillende activiteiten, zoals een springkussen en schminkster, om ook de kinderen te vermaken zodat jij in alle rust kunt shoppen.

Lokale ondernemers

Omdat Anique en Maureen staan voor verbinding zal de Cuijkse Kinderbeurs ook de mogelijkheid bieden om te netwerken en kleine plaatselijke ondernemers met kindgerelateerde en/of duurzame producten of diensten een podium te geven. Zo kun jij als bezoeker kennis maken met wat voor mooie initiatieven ondernemers uit Cuijk en omgeving te bieden hebben. Aanmelden als verkoper of ondernemer Wil je op de Cuijkse Kinderbeurs staan als verkoper van baby-, kinderkleding en speelgoed óf als ondernemer? De tafelverkoop start zondag 5 maart om 14:00 uur via de website www.cuijksekinderbeurs.nl

Dus… kom tweedehands shoppen op de Cuijkse Kinderbeurs! Dit geldt niet alleen voor (aanstaande) ouders, maar ook zeker voor opa’s en oma’s, gastouders, peuterspeelzalen en meer. Je bent van harte welkom op zondag 16 april van 10:00 – 12:30 uur, Café De Bond in Cuijk . De entree bedraagt € 3 en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Laten we de handen ineenslaan tijdens de Cuijkse Kinderbeurs en elkaar helpen aan voor kopers nieuwe spullen tegen een zacht prijsje, een opgeruimde zolder voor verkopers en voor ons allen een betere wereld! Tot zondag 16 april!

Meer info? Meld je aan voor onze nieuwsbrief op www.cuijksekinderbeurs.nl voor meer info en houd onze socials in de gaten: Facebook @cuijksekinderbeurs, Instagram @cuijksekinderbeurs