Zondag 16 juni is het weer groot feest in Cuijk! Dan komen er weer duizenden mensen af op ‘Cuijk Kei Goed’ ! Er is een braderie, een kinderrommelmarkt èn er is live radio. Kom je ook radiokijken?

Grote Braderie in hartje Cuijk
Cuijk Kei Goed is een begrip in de regio en trekt jaarlijks vele duizenden bezoekers. De gezellige braderie opgeleukt door muziek en show maakt deze dag voor jong en oud tot een leuk uitje. Op verschillende plaatsen in de winkelstraten van het centrum van Cuijk is muziek, dans en show en zijn de terrassen geopend. Uiteraard ontbreken de springkussens en gezellige terrassen niet.

Omroep Land van Cuijk
Er zal live radio worden gemaakt vanuit het centrum van Cuijk. Exacte tijden en locatie volgen nog, maar worden via de Socialmedia-kanalen gecommuniceerd.

Winkels open
Niet alleen de centrumondernemers maar ook bedrijven gevestigd op het industrieterrein of uit de regio komen naar het Cuijkse centrum om te laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Cuijk KeiGoed is voor hen een mooie gelegenheid om zich aan een breed publiek te presenteren. De winkels zijn geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Verenigingen
Natuurlijk laten ook tal van Cuijkse vereniging tijdens Cuijk KeiGoed zien wat je bij hen allemaal kunt doen. Vaak hebben zij op deze dag leuke demonstraties, acties en aanbiedingen.

Kindervertier
Ook de jongste bezoekers hoeven zich niet te vervelen. Buiten de kinderrommelmarkt in de Kaneelstraat zijn er diverse draai-, spring- en klim attracties. Levende Knuffels lopen door het dorp en zorgen voor vele blijde gezichten.

Meer informatie over dit evenement? Kijk snel op : https://cuijk.nu/cuijk-kei-goed/