Cuijk Beweegt brengt iedereen in beweging tijdens Nationale Sportweek

Van 20 t/m 29 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Een week om in beweging te komen. Ook in Cuijk! Cuijk Beweegt organiseert samen met partners veel sport- en beweegactiviteiten. Ook Ben Bizzie is erbij. Hij zorgt voor extra sport- en beweegplezier. Beweeg je mee?

Activiteiten voor jong én oud

De Nationale Sportweek is dé week om lekker in beweging te komen. “We organiseren super veel toffe activiteiten voor jong én oud. Zoals het Ouder-kind trefbaltoernooi, Apenkooien en Bootcamp kids”, aldus beweegcoach Osama. “Maar dat is nog niet alles. Want je kunt ook leren reddend zwemmen tijdens een inlooptraining van Reddingsbrigade Erica. Doe gratis mee en wie weet ontdek jij een nieuw talent!”, vult beweegcoach Marijn aan. 

 

Heel Cuijk in beweging

Ook helpt Cuijk Beweegt scholen op weg om kinderen tijdens en na schooltijd in beweging te brengen. “We hebben een toolkit gecreëerd vol leuke spellen en activiteiten waar de school mee aan de slag kan. Zo brengen we ook de jongste inwoners van Cuijk in beweging!”, vertelt beweegcoach Floor. “Wij hebben enorm veel zin in de Nationale Sportweek en we hopen jullie vaak te zien bij een van onze activiteiten”, aldus Loes.  

Op www.cuijkbeweegt.nl vind je alle activiteiten van Cuijk Beweegt tijdens de Nationale Sportweek.