Cuijk Beweegt brengt iedereen in beweging tijdens Nationale Sportweek

Van 18 t/m 27 september vindt de Nationale Sportweek plaats. Een week vol beweging, gezonde voeding en plezier. Met als thema dit jaar; wat doet sport met jou? 

Sport en bewegen zorgt voor een gezond Cuijk. Daarom organiseert Cuijk Beweegt samen met partners in de sportweek verschillende activiteiten voor jong en oud. Beweeg je mee?

Gezond bewegen voor iedereen

De Nationale Sportweek is dé week om lekker in beweging te komen. “We organiseren in verschillende kernen in de gemeente Cuijk supertoffe activiteiten voor jong én oud, zoals een sportdans, de wedstrijd voor sportiefste klas van Cuijk, een leuke kickboks clinic en trefbaltoernooi.

Maar dat is nog niet alles. Verenigingen dragen hun steentje bij en zorgen met open trainingen voor extra beweging om het beweegtalent bij jong en oud naar boven te halen. Genoeg te beleven en te ontdekken”, aldus beweegcoach Osama.

 

Sport doet iets met je

Ontdek wat sport met jou doet en beweeg mee tijdens de Nationale Sportweek. Iedereen mag meedoen. Jong, oud, met of zonder beperking. Wil jij zelf graag een sportieve activiteit organiseren tijdens de Nationale Sportweek? Dat kan! Neem contact op met beweegcoach Osama Arrogi via osama@cuijkbeweegt.nl. Samen zorgen we voor een fantastische week!

 

Kijk op www.cuijkbeweegt.nl voor alle activiteiten van Cuijk Beweegt en de verenigingen tijdens de Nationale Sportweek.