Computercursussen in Bibliotheek Grave

Digitale vaardigheden zijn in onze maatschappij noodzakelijk. De bibliotheek vindt het belangrijk om mensen daarin te ondersteunen. Ook in de bibliotheek van Grave ben je aan het goede adres als je je digitale vaardigheden wil bijspijkeren

Onder persoonlijke begeleiding van een medewerker organiseert BiblioPlus in de bibliotheek Grave namelijk cursussen ‘Klik & Tik’. Er zijn verschillende cursussen.
Wil je graag meer met de computer doen, maar weet je niet goed hoe het werkt? Dan is ‘Klik & Tik. De basis’ iets voor jou. Daarnaast wordt ook de cursus ‘Klik & Tik. Het internet op’ aangeboden. Dit programma leert je beter gebruik te maken van de mogelijkheden van internet. Beheers je de basisvaardigheden, dan kun je de cursus ‘Klik & Tik. Samen op ’t web’ volgen. Hierin staat sociale media als Facebook en Twitter centraal.
Of de cursus ‘Klik & Tik. Veilig online’, waarin je meer leert over internetfraude en waar je op moet letten om veilig te kunnen internetten.

De wekelijkse cursussen vinden plaats in bibliotheek Grave op donderdagen
van 18.45 – 20.45 uur. Het doorlopen van een cursus duurt, afhankelijk van welke cursus je volgt, gemiddeld zes tot tien bijeenkomsten. De verschillende cursussen kunnen aansluitend gevolgd worden en er kan voortdurend ingestapt worden. Kosten voor BiblioPlus-leden zijn € 25,-, voor niet-leden € 35,-. Er wordt gewerkt in kleine groepjes met een maximum van 5 deelnemers.

Bel voor meer informatie of om je aan te melden naar 0485 583500.

Bibliotheek Grave, Trompetterstraat 2
www.biblioplus.nl