CASH VOOR KLEREN: ACTIE VOOR OEKRAÏNE

Zowel zakelijk als privé zijn we bij Regain Recyclables met Oekraïne en haar inwoners verbonden en maken we ons grote zorgen over hun veiligheid. Daarom is deze week besloten om niet stil blijven zitten en een actie op te starten om ook hulp te kunnen bieden.

Vanuit meerdere relaties is aangegeven dat er momenteel géén behoefte is aan kleding, schoenen, dekens, etc. Er is wél behoefte aan directe noodhulp, zoals onderdak, voedsel, medische zorg en schoon drinkwater. Om de officiële instanties financieel te kunnen ondersteunen bij deze noodhulp die het hardst nodig is, hebben we daarom het volgende besloten:

De gehele maand Maart zal Cash voor Kleren de volledige opbrengst van de aangeleverde kleding en schoenen doneren aan GIRO 555!

Ook uw steentje bijdragen? Kom dan met uw oude kleding en schoenen op zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur naar Cash voor Kleren op de Hork 38 te Cuijk. Zelf ontvangt u, indien gewenst, gewoon uw vergoeding van € 0,20 per kilogram, máár u kunt er ook voor kiezen om ook deze vergoeding te doneren om het bedrag nog verder te verhogen.

Kunt u niet op zaterdag? Tijdelijk zal Cash voor Kleren in de maand Maart ook op doordeweekse dagen textiel en schoenen aannemen. We stellen het op prijs als u hiervoor eerst telefonisch een afspraak zou kunnen maken via 085-3030091.

Voor meer informatie over GIRO555 en de 11 samenwerkende hulporganisaties kunt u een kijkje nemen op www.giro555.nl.