Carnavalshit bedacht bij Omroep Land van Cuijk

Björn en Erik van het zondagavondprogramma Jungletime, hebben het plan opgevat om een lang gekoesterde droom waar te maken om een carnavalsplaat op te nemen. Na een telefoontje met bekende Nederlanders Johan Vlemmix en Feest DJ Maarten, was het plan al snel gesmeed. 

Al jaren lopen ze met het plan om een plaat uit te brengen. “Nu is het er dan eindelijk tijd voor. Het is voor ons een bucketlist dingetje” zegt Erik Wille, medepresentator van het programma Jungletime. “We zijn tegen een geweldige melodielijn aangelopen en toen we dat aan vriend-van-de-show Johan Vlemmix lieten horen, was hij direct enthousiast en wilde al direct de studio induiken”.

Bjorn Franken zocht op zijn beurt contact met Feest DJ Maarten, bekend van zijn après ski muziek, om te polsen of er een samenwerking in zou zitten. “We hebben nog nooit zoiets gedaan, dus we wilden graag wat toppers aan boord met een lading ervaring, om ons plan serieuze kans van slagen te geven.”.

Ondertussen zijn de teksten geschreven, de plannen gemaakt en er is zelfs al geld bij elkaar gelegd om een speciale opnamestudio te huren.

LUISTER HET FRAGMENT VAN ZONDAGAVOND 10 NOVEMBER

Nu het allemaal heel echt wordt, is er alleen nog een laatste €1250 nodig om de plannen te realiseren. Er moet nog een echte videoclip gemaakt worden en ze willen een stapel cd’s laten maken. Daar hebben de mannen van het radioprogramma Jungletime, een crowdfundactie voor op poten gezet om deze laatste euro’s bij elkaar te schrapen. Ze beloven iedereen die €10 doneert, een cd op te sturen en iedereen die €50 of meer doneert, uit te nodigen als figurant bij de videoclip. Meedoen kan via deze link: https://www.doneerdoel.nl/actie/2269/jungletime-carnavalsplaat-opnemen

Boekingen kunnen nog niet worden doorgegeven, “Daarvoor is het nog te vroeg” zegt Erik Wille, “maar als alles klaar is, zijn we er zeker klaar voor om ook publiekelijk op te treden tijdens de carnaval”. Omroep Land van Cuijk zal te zijnertijd verslag leggen van de avonturen van de twee deejays en hun optredens in het land.

Bjorn en Erik : Jungletime