Carnavalsactie Land van Cuijk Boert Bewust

Carnaval is normaliter de tijd dat vele tractoren de weg op gaan om de prachtige carnavalswagens rond te rijden. Dit jaar blijven ze op de boerderij. Om toch op een andere manier van carnaval te genieten organiseert Land van Cuijk Boert Bewust een kleurplaatactie. 

De kleurplaat is te downloaden op www.landvancuijkboertbewust.nl. Ook liggen er exemplaren bij de vele boerderijverkooppunten en supermarkten in het Land van Cuijk. Leef je tijdens de carnavalsdagen uit en kleur de plaat mooi in.

Boerderijbeleving
De mooiste inzendingen worden beloond. De prijzen zijn een ochtendsessie op de melkveeboerderij bij Willy en Petra Baltussen van De Velderhoeve in Landhorst. Samen kalfjes voeren, de melkrobot controleren en een rondgang over de boerderij. Met afsluitend een heerlijk ontbijt. De tweede prijs is een Schilderfestijn bij Melkvee en educatieboerderij Vermeulen in Sint Hubert. Koeien naschilderen of misschien heeft een van de schuurdeuren een likje verf nodig. 

Download of haal een kleurplaat en kleur die mooi in. Maak een foto van je kleurplaat, scan hem in of mail die naar info@landvancuijkboertbewust.nl of via de post naar Grootvenseweg 26 in Sint Hubert voor 22 februari