Campagne ‘Ik ben werken’ van start in de Bieb

Als thuiswerker, zzp-er of (startende) ondernemer is werken vanuit huis of kantoor niet altijd even prettig. Het kan thuis heel rustig, of juist te onrustig zijn. Overleggen of klanten ontvangen is niet altijd mogelijk. En, je ontmoet thuis geen potentiele klanten, samenwerkingspartners of collega’s. BiblioPlus, de Bibliotheekorganisatie in de regio Maasduinen en het Land van Cuijk, wil met de campagne ‘Ik ben werken’ thuiswerkers, zzp-ers en ondernemers bewust maken van de mogelijkheden van de Bibliotheek.
In de Bibliotheek is gratis wifi, kun je gratis ruimtes voor jezelf of je vergadering reserveren en zijn stilteruimtes beschikbaar voor de opperste concentratie. Je kunt er voordelig printen en kopiëren, ook in kleur, en er is een schat aan informatie om je heen. De Bieb is dé plek voor ontmoeting en inspiratie. Je kunt er netwerken, tips uitwisselen en nieuwe ideeën op doen. Bovendien is de Bibliotheek altijd in de buurt!
Vanaf half mei start de campagne “Ik ben werken”. In alle Bibliotheken in de regio en in ondernemersnetwerken, worden thuiswerkers en ondernemers attent gemaakt op de mogelijkheden in de Bieb. Ook op sociale media wordt met de hashtags #ikbenwerken en #mijnbibliotheek ruim aandacht besteed aan de Bibliotheek als dé plek om te werken en ontmoeten. Ondernemers die met de hashtag #ikbenwerken kenbaar maken dat ze in de Bieb zijn, worden op sociale media in het zonnetje gezet.
www.biblioplus.nl/ikbenwerken