Café Brein

De afgelopen periode is er veel gebeurd, sinds februari 2020 wordt Nederland geconfronteerd met het coronavirus. Een nieuwe ziekte die bij de een mild en bij de ander heftig verloopt.

De corona crisis heeft een grote impact op de zorg en onze maatschappij.

Vanuit de werkgroep hebben we daarom ook besloten om de afgelopen periode de bijeenkomsten van cafe Brein niet voort te zetten.

De “anderhalvemeter samenleving” is vooralsnog de nieuwe realiteit. Daarin zoeken we naar nieuwe manieren om toch in contact met elkaar te blijven. En daarom willen wij als werkgroep bekend maken dat we 14 sept. een nieuwe cafe Brein organiseren. Het zal een digitale bijeenkomst zijn. U kunt via de laptop of computer deelnemen aan een presentatie via ZOOM

Via onderstaande mailadressen kunt u zich opgeven. Als u zich heeft opgegeven krijgt u van ons een link met daarin de code om in te loggen. Hiermee kunt u deelnemen aan de digitale bijeenkomst. Geef u zo snel mogelijk op voor deze interessante bijeenkomst. t/m 11 sept. 2020 kunt u zich opgeven.

Opgeven kan via: 

cafebreinlvc@gmail.com  

Brein@MedIctcare.nl

Wat kunt u verwachten van ons tijdens deze bijeenkomst. Dhr. Roodbol verpleegkundig specialist GGZ verbonden aan Radboud UMC zal in deze digitale bijeenkomst uitleg en informatie geven over het thema: ” gedragsverandering na NAH”.

Tijdens de bijeenkomst is er ook ruimte voor uw vragen en het uitwisselen van ervaringen, ideeën en tips. Dit kan via een chatfunctie.

 De digitale bijeenkomst zal zijn op:

 Maandag14 sept. 

van 19.30 t/m 20.30 uur 

Om 19.15 is er ruimte om in te loggen.