Café Brein over gedrag na NAH in Bibliotheek Madeleine

Op maandag 13 maart organiseert Café Brein Land van Cuijk een bijeenkomst voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals.  Het is deze keer een themabijeenkomst over ‘NAH, gedragsverandering en wat dat betekent in de praktijk’. Nicole Sillekens, gedragsdeskundige vanuit SWZ, sluit aan als gastspreker.

Zij gaat in op vragen als  Wat gebeurt er nou?’ ‘Wat moet ik hiermee?’ ‘Wat kan mijn naaste voor mij betekenen en hoe kan hij/zij mij nou begrijpen?’
 
Na het informatieve stuk is er de gelegenheid om in gesprek te gaan over eigen ervaringen. “Wat ervaar je als gedragsveranderingen, of dat nu als getroffene of als partner, familielid of netwerk geldt. Hoe ga je met gedragsveranderingen om, welke tips en tops kun je delen, welke vragen heb je?.” Het belooft een interactieve bijeenkomst te worden!

Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals. NAH kan bijvoorbeeld ontstaan na een beroerte, ongeval, hersentumor of reanimatie. In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige, ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning, herkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

Café Brein Land van Cuijk, maandag 13 maart.

Tijd: 19.30 t/m 21.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur)

Let op nieuwe locatie! Bibliotheek Madeleine, Velgertstraat 1 Boxmeer

Toegang gratis
Je kunt je opgeven voor bovenstaande datum door aan te melden via www.biblioplus.nl/agenda of door te bellen naar 0485-583500

www.biblioplus.nl